• +38 (044) 391-41-20

5 фактів про CHR-Hansen - світового лідера з виробництва інокулянтів

«З ферми до столу - CHR-Hansen годує світ» - такий основний девіз компанії.

Дійсно, натуральні продукти CHR-Hansen споживають понад мільярд чоловік щодня. Ось чому головною метою компанії є поліпшення їжі, а, отже, і здоров’я.CHR-Hansen робить це шляхом розробки нових рішень для продуктів харчування та напоїв, харчових, фармацевтичних та сільськогосподарських галузей з використанням натуральних інгредієнтів.

Пропонуємо вам ближче познайомитися з діяльністю компанії!

1. Турбота про здоров'я тварин по всьому світу

CHR-Hansen є найбільшим лідером у розвитку та виробництві натуральних бактеріальних рішень для здоров'я тварин. Гордістю компанії є те, що вона постачає мікробіальні рішення для фермерів у всьому світі, надаючи їм можливість вирощувати здорових тварин.

CHR-Hansen постійно розробляє рішення, які сприяють кращій ферментації силосу, а також продукти, що підвищують та захищають здоров’я травної системи ВРХ, птиці та свиней, забезпечуючи безпечне та стале виробництво молока та м'яса у всьому світі.

2.Інновації більше ніж 140 років 

CHR-Hansen уже більше 140 років працює у молочній індустрії. Компанія була заснована датським фармацевтом, Крістіаном Д.А. (Дітлів Амменторп) Хансеном.

У 1870-му він був першим, хто екстрактував ренін (хімозин) із сичуга теляти для покращення виробництва сиру. Він розробив перші індустріалізовані ферменти, культури та натуральні барвники. Дані інновації швидко стали галузевими орієнтирами, і в 1874 році була створена компанія Chr. Hansen.

Відтоді CHR-Hansen продовжує еволюціонувати та встановлювати нові стандарти для виробництва мікробних продуктів. Ми пам’ятаємо, що мікробні «виклики» вимагають мікробних рішень. Враховуючи це, ми є власником однієї з найбільших у світі комерційних колекцій бактерій, яка налічує більш ніж 30,000 штамів. Ми називаємо їх «хороші бактерії».

Інновації є основою бізнесу. У компанії CHR-Hansen їх називають «грою» з хорошими бактеріями. Більшість інноваційних продуктів CHR-Hansen походять з наших науково-технологічних платформ. Поєднуючи передові технології з активною роботою в напрямку постійних досліджень, а також завдяки високопрофесійних відносин із клієнтами та бізнес-партнерами, ми продовжуємо розвиватись та виготовляти найкращі бактеріальні розчини.

3. Потужна наукова спільнота

На сьогодні CHR-Hansen нараховує понад 3000 співробітників, розташованих у більш ніж 30 країнах світу. Компанія володіє одними з найбільш технологічно розвинених виробничих потужностей на п'яти континентах.

Команда експертів CHR-Hansen налічує 200 мікробіологів, 400 фахівців у сферах досліджень та розвитку та 141 докторів наук. До того ж CHR-Hansen розвинула міцну співпрацю з бізнес-партнерами, науковими інститутами та провідними академіями світу, тому постійно обізнана з усіма передовими науковими розробками.

З іншого боку, постійно рухатися вперед надихають нас самі клієнти. Адже в процесі постійної співпраці ми краще розуміємо їхні потреби та поточні вимоги ринку. Це дає можливість пройти повний цикл від генерації ідеї, заснованої на потужній науковій базі, через дослідження та розробки для виробництва високоякісних кінцевих продуктів.

4. Здоров’я & Годівля
Компанія CHR-Hansen володіє найкращими у світі науково-задокументованим штамами пробіотиків. Тому мікробіальні рішення компанії захищають споживача на кожному кроці: від ферми до столу.

CHR-Hansen є провідним постачальником пробіотиків для виробників продуктів дитячого харчування, дієтичних добавок та медичних компанії по всьому світу.

На сьогоднішній день фермери, що займаються вирощуванням сільськогосподарських культур, стикаються із тиском з боку споживачів та законодавства щодо припинення використання хімікатів, разом із цим намагаючись збільшити врожайність. Мікробіальні ж рішення CHR-Hansen працюють на збереження здоров’я рослин. Це означає, що завдяки продукції компанії наступні 20 років є можливість збільшити врожайність на 20%, водночас зменшивши потребу у використанні добрив та пестицидів на 20%. (Американська Академія Мікробіології, 2012).

5. Натуральні барвники CHR-Hansen виробляє барвники лише з природних (натуральних) джерел, таких як ягоди, коренеплоди та насіння,