-
11.12.2020
Менеджмент на роботизованих фермахМолочним виробникам розповіли про особливості годівлі на роботизованих фермах
— Детальніше -
24.11.2020
Парне утримання телят у молочний періодБагато досліджень свідчать про те, що утримання телят-молочників парами позитивно впливає на споживання кормів та поведінку телят як до, так і після відлучення.
— Детальніше -
23.11.2020
Чи коректний профіль жирних кислот у раціонах ваших корів?Хочете збільшити маржинальність підприємства? Правильно підібрані профіль жирних кислот та періоди його використання можуть покращити не тільки стан здоров’я та продуктивність тварини, а й прибутковість вашого стада.
— Детальніше -
19.11.2020
ЧИМ ВАЖЛИВИЙ АНАЛІЗ ЯКОСТІ СИЛОСУ ТА СІНАЖУ?Голландська лабораторія Eurofins Agro (BLGG), яку в Україні представляє AVA Group, вже кілька років поспіль проводить аналіз об’ємистих кормів в українських господарствах. Які ж результати?
— Детальніше -
18.11.2020
Інтенсивна годівля телят в молочний періодКлючовим етапом вирощування телиць є молочний період. Саме від годівлі в перші місяці життя залежить, чи стане наша теличка високопродуктивною коровою. Що ж є найважливішим у вирощуванні молодняку?
— Детальніше -
28.08.2020
Управління фермою зі смартфону: IT-рішення від AVA GroupЦьогоріч AVA Group сконцентрувалася на розробці цифрових рішень для тваринницьких комплексів. У портфоліо компанії вже ціла низка проектів, які на наступних сторінках AgroVet Times нам презентують фахівці AVA Group та партнери компанії із розробки діджитал-рішень. Про стартап з автоматизації для свинокомплексів говоримо із керівником технологічного відділу AVA Group Віктором Нечміловим та директором нашого партнера - компанії TeamScale Ukraine – Андрієм Сидоруком.
— Детальніше -
16.07.2020
Успішний старт – прибутковий результат!Повнораціонний престартерний комбікорм для бройлерів стане рушієм до розкриття їх генетичного потенціалу щодо продуктивності.
— Детальніше -
14.07.2020
Жирові добавки в раціонах корів: правила застосування (частина 2)Продовження статті про правила застосування жирних кислот
— Детальніше